Skip to content

Verzendbeleid
Als je een bestelling plaatst, verzenden wij deze zo snel mogelijk (uiterlijk binnen 3 werkdagen), mits het product op voorraad is. Op die manier heb jij jouw nieuwe items snel in huis. Mocht je een vraag hebben over de te verwachten leverdatum stuur ons dan een mail naar info@pand2.nl. Bij een bestelling vanaf €50,- is de verzending gratis, anders brengen wij voor verzendingen binnen Nederland €6,95 in rekening.

Woon je in de buurt en wil je niet verbonden zijn aan verzendkosten? Bestel dan onder ‘AFHALEN IN DE WINKEL’. Zo voorkom je verzendkosten en kun je jouw bestelde producten bij ons in de winkel komen afhalen.

Retourbeleid
Voldoet het artikel niet helemaal aan je verwachtingen? Bij ons kun je gemakkelijk jouw aankoop binnen 14 dagen retourneren of ruilen. De verzendkosten betaal je zelf. Het is belangrijk dat het artikel in originele staat verkeert en goed verpakt verstuurd wordt. Beschadigde of aangebroken artikelen kunnen niet retour genomen worden.

Zodra je je retour(en) hebt aangemeld via het retourformulier, kun je het geretourneerde artikel terugsturen naar het volgende adres:

PAND 2 Interieur & Lifestyle
Marktstraat 2
7491 AW Delden

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met info@pand2.nl

Back To Top